Ordkonstskolan rekryterar ordkonstlärare med producentuppgifter

01.09.2021 kl. 16:34
Vi söker en person som jobbar deltid med inriktning på de yngre barnen

Sydkustens ordkonstskola anställer en ordkonstlärare med producentuppgifter på 50 % för två år med betoning på barn i åldern 0-9 år. Arbetet inleds i oktober på kontoret i Helsingfors. Du kommer att arbeta varierat med planering och förverkligande av ordkonstuppdrag och undervisning för barn inom småbarnspedagogiken och de yngre årskurserna i skolan. Även producentuppgifter, produktion av material och evenemangs- och projektkoordinering ingår i arbetsbilden. Goda kontakter till kulturfältet, småbarnspedagogiken och utbildningen i Nyland är en fördel. Vi önskar att du har ett brinnande intresse för ordkonst och litteratur samt utbildning och erfarenhet av pedagogiskt arbete inom småbarnspedagogik, skola och/eller konstundervisning.

Är du intresserad av jobbet, skicka då in din ansökan till rektor Monica Martens-Seppelin monica.martens-seppelin@sydkusten.fi senast 15.9.2021. För mera information, maila Monica eller ring henne på nummer 050-3308234. 

Sydkustens ordkonstskola erbjuder ordkonstundervisning för barn och unga i Södra Finland. Vi erbjuder ordkonst som grundläggande konstundervisning i flera kommuner. Vi skapar också olika undervisningsprojekt i skolor och daghem, utarbetar pedagogiska material och är med och utvecklar ordkonsten som konstform både nationellt och lokalt. Våra lärare är sakkunniga och erfarna inom läsning, litteratur och skrivande.