Vi rekryterar ordkonstlärare

28.05.2020 kl. 08:10
Sydkustens ordkonstskola söker nya lärare till östra Nyland

Sydkustens ordkonstskola söker efter en eller flera lokala ordkonstlärare i Östra Nyland. Arbetet går ut på att undervisa i ordkonst i två eftermiddagsklubbar en gång i veckan under läsåret 2020-2021 i Borgå. Schemat fastställs utgående dina och skolans tidtabeller och infaller mellan kl.13-17 på vardagar. Barnen som du undervisar går i åk 1-6.

Vi erbjuder stöd i arbetet i form av handledning och ett lärarteam. Erfarenhet av pedagogiskt arbete och konstundervisning är en fördel.

Är du intresserad av jobbet, ta kontakt med rektor Monica Martens-Seppelin, 050-3308234, monica.martens-seppelin@sydkusten.fi

Sydkustens ordkonstskola erbjuder ordkonstundervisning för barn och unga i Södra Finland. Vi erbjuder ordkonst som grundläggande konstundervisning i flera kommuner. Vi skapar också olika undervisningsprojekt i skolor och daghem, utarbetar pedagogiska material och är med och utvecklar ordkonsten som konstform både nationellt och lokalt. Våra lärare är sakkunniga och erfarna inom läsning, litteratur och skrivande.